Fair Trade International SDG's Diabetes Liga Prix Juste Producteur

Duurzame leveringen met geoptimaliseerde routes

Bij Fruit At Work willen we niet alleen mensen gezond houden door gezonde snacks, maar ook onze planeet verdient diezelfde zorg! Daarom streven we naar een duurzame aanpak als het op transport aankomt. Naast het gebruiken van elektrische bestelwagens en fietsleveringen, streven we ernaar om onze leveringsroutes te optimaliseren. Door slimme routeplanning verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar kunnen we onze klanten ook sneller leveren! Een tijdige levering op maandag zorgt ervoor dat er een hele week lang kan genoten worden van ons (h)eerlijk fruit.

Odoo • Image and Text

Smaakvolle snacks, een groenere toekomst

Hoe we dat dan doen in de praktijk? We laten de planning van onze routes over aan de echte experts: onze ervaren koeriers. Deze vaste koeriers kennen hun gebied als geen ander en kunnen daarom hun routes zo efficiënt mogelijk indelen. Ze kennen hun postcodes uit het hoofd en weten precies wanneer ze welke straten het beste kunnen vermijden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld slim omgaan met verkeersdrukte rondom scholen of drukke winkelgebieden. Het spreekt voor zich dat er ook tijdens het uitvoeren van de leveringen gebruik wordt gemaakt van slimme  realtime routeplanners. Dit om te anticiperen op onvoorziene verkeersdrukte (bvb bij wegblokkades owv een ongeval)

“Vertrouwen en autonomie, dat is waar ons planningsysteem om draait. We vertrouwen erop dat onze koeriers hun bekende routes op de beste manier zullen inplannen.” - Yannick Aerts


Natuurlijk staat, naast duurzaamheid, de klant centraal in het verhaal van Fruit At Work. Als een klant specifieke leveringsvoorkeuren heeft, proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Of het nu gaat om een specifiek tijdstip of een bijzondere locatie, onze koeriers doen hun uiterste best om aan de wensen van klanten tegemoet te komen. 


Bij Fruit At Work gaan we niet alleen voor de smaakvolle tussendoortjes, maar ook voor een groenere toekomst. Door onze koeriers hun expertise te laten gebruiken, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar zorgen we er ook voor dat jouw favoriete fruit op tijd en met een glimlach wordt bezorgd. Samen bouwen we een gezonde toekomst, één hapje tegelijk!