Fair Trade International ODD Diabetes Liga Prix Juste Producteur

Pour se détendre au travail et recharger ses batteries, il est essentiel de prendre une pause sympa.

Voici 5 conseils concrets pour agrémenter votre pause avec votre délicieux smoothie.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Gezond snacken

Begin met het aanbieden van onze fruitmanden boordevol vitamines. Onze manden zijn gevuld met sinaasappels, kiwi's en bananen, een belangrijke bron van vitamine C en B-complex die bijdragen aan verbeterde mentale functies en hogere energieniveaus. Vergeet dus zeker niet om dagelijks een stuk fruit te eten!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bewegen, bewegen, bewegen!

Om de alertheid en bloedcirculatie van werknemers te verbeteren, kan het nuttig zijn om vaste tijden in te stellen voor korte wandelingen of lichte fysieke activiteiten, zoals een dagelijkse wandeling van 10 minuten. Daarnaast kun je de dynamiek op de werkplek verhogen door staande vergaderingen te implementeren.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Hydratatie

Hydratatie is een cruciaal aspect van de algemene gezondheid en heeft een directe impact op zowel de fysieke als mentale prestaties van werknemers. Een effectieve manier om werknemers aan te moedigen om hun waterinname te verhogen, is door het verstrekken van gepersonaliseerde, herbruikbare waterflessen. Dit bevordert niet alleen regelmatig drinken, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijke werkplek.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Duurzaamheid

Integreer planten en meer natuurlijk groen in kantoorruimtes. Door groen toe te voegen, kun je de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren, aangezien planten bekend staan om hun vermogen om luchtverontreinigende stoffen te absorberen en de hoeveelheid zuurstof in de ruimte te verhogen. Bovendien dragen levende planten bij aan de vermindering van stress en het verhogen van de werknemerstevredenheid door een meer ontspannende en natuurlijke sfeer te creëren.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ergonomie

Het optimaliseren van de ergonomie op de werkplek is essentieel om nek- en rugklachten bij medewerkers te verminderen. Dit kan eenvoudig worden bereikt door de hoogte van bureaustoelen en de positie van computerschermen aan te passen, zodat deze op ooghoogte zijn. Door werknemers te voorzien van een werkplek die hun lichaam ondersteunt, kun je niet alleen hun comfort en tevredenheid verhogen, maar ook hun productiviteit en algemene gezondheid op de lange termijn bevorderen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Doe de challenge!

Organiseer een 'meeste stappen challenge' om je team te motiveren om dagelijks zo veel mogelijk stappen te zetten, ook tijdens de werkuren. Ga voor 6.000 stappen per dag! Wie op het eind van de week de meeste stappen heeft wint!

D'un simple clic, les meilleurs smoothies sont à portée de main, prêts à être dégustés pendant vos pauses bien méritées. Ne tardez plus, offrez à votre équipe une expérience saine et savoureuse !

Smoothies At Work?

commandez maintenant